Afvalpillen – De Beste Afslankpillen Die WEL Werken!

Er duiken steeds meer nieuwe supplementen op, die je helpen bij het afvallen. Met name de afvalpillen zijn niet meer weg te denken. Maar wat zijn nou goede en verantwoorde afvalpillen? Met ruim 9 jaar supplement ervaring leg ik je graag uit, welke afslankpillen het allerbeste werken!

Afvalpillen – De beste afslankpillen die WEL werken!

Ik kan me voorstellen dat je de bomen door het bos niet meer ziet betreft supplementen. Er zijn enorm veel afslank producten verkrijgbaar en helaas werkt meer dan helft NIET! Om te voorkomen dat je een miskoop doet, deel ik de beste afvalpillen.

Onthoud wel dat elk lichaam anders is! Wat voor de een werkt kan voor de ander minder goed werken. Toch zijn er een aantal supplementen verkrijgbaar die voor ”iedereen” werken. Hier heb ik een selectie uitgemaakt zodat je exact weet, uit welke afslankpillen je je voordeel kunt halen.

Inderdaad je leest het goed! Het gaat er met name om dat je er extra voordelen uithaalt. Er bestaat namelijk geen wonderpil die jouw laat afvallen, zonder je er iets voor hoeft te doen. Afvalpillen zijn een toevoeging om je dieet en leefstijl te versterken.

Graag vertel ik je meer over afvalpillen en beantwoord ik de meeste gestelde vragen zoals:

– Wat zijn goede afvalpillen?

– Zijn afvalpillen veilig?

– Beste afslankpillen 2017

– Voordelen van afslankpillen

– Nadelen van afslankpillen

– Ervaringen met Afslankpillen

Het is namelijk belangrijk om exact te weten wat je in je lichaam stopt. Daarnaast is niet alleen het korte termijn belangrijk maar ook het langer termijn zoals wat gebeurt er als je stopt met afvalpillen?

afvalpillen

Wat zijn goede afvalpillen?

Goede afvalpillen bestaan maar een wonderpil helaas niet. Afvallen heeft namelijk te maken met verschillende factoren. Zo is je voeding enorm belangrijk en ook het aantal uren dat je beweegt. Afvalpillen ondersteunen je en zorgen vooral voor een boost aan motivatie.

”Wanneer je opzoek bent naar afslankpillen is het belangrijk, dat er geen overdreven claims worden gedaan. Val met een simpele pil 5 kg per week af is complete onzin en kun je beter met je handen vanaf blijven”.

Ook de samenstelling van afvalpillen zijn belangrijk. Zo mogen er geen verboden stoffen inzitten. Daarnaast is het niet prettig als je een onrustig en nerveus gevoel hebt, zodra je een afslankpil hebt genomen. Goede afvalpillen hebben de volgende eigenschappen:

 • De samenstelling ontstaat uit natuurlijke stoffen
 • Bevat lichaamseigen stoffen
 • Draagt bij aan vetverbranding
 • Geen negatieve bijwerkingen
 • Sporten is niet noodzakelijk
 • Werkt effectief en doeltreffen

Daarnaast is de verpakking van de afvalpillen ook belangrijk. Er moet namelijk een voedingswaarde tabel opstaan met de aanwezige ingrediënten.

Zijn afvalpillen veilig?

Om er zeker van te zijn dat je veilige pillen aanschaft, kun je dit het beste doen via de bekende sportzaken en Nederlandse online webshops. De producten die vanuit hier worden verkocht, zijn gecontroleerd door de voedsel en warenautoriteit.

Zowel in een fysieke winkel of online webshop komen controleurs de magazijnen met supplementen controleren. Waar je dit met name aan kunt herkennen is de sticker die geplakt moet worden op supplementen, die worden inkocht uit het buitenland.

Zie de afbeelding hieronder voor het voorbeeld. Zoals je ziet is dit een Amerikaans merk en heb ik deze Afslankpillen aangeschaft via de Nederlandse site bodyenfitshop.nl. Op afbeelding twee staat een sticker geplakt in het Nederlands met alle aanwezige ingrediënten.

afvalpillen

afvalpillen

Dat de afslankpillen die je koopt veilig moet zijn is natuurlijk mega belangrijk. Ook kun je makkelijker contact opnemen voor vragen en klachten indienen mocht er iets niet in orde zijn.

De werking van afvalpillen

Er zijn verschillende soorten afvalpillen. Wat ze bijna allemaal gemeen hebben is de onderdrukking van honger. Je hebt minder honger waardoor je de kans op onnodige snackmomenten verkleint.

LET OP: Zorg er wel voor dat je de belangrijke maaltijden zoals ontbijt, lunch, middageten en avondeten niet overslaat. Je hebt voeding nodig om te kunnen functioneren en daarnaast zorgt voeding ervoor dat je sneller afvalt dan wanneer je te weinig eet.

Afvalpillen geven je extra energie waardoor je makkelijker en meer kunt bewegen. Ook hier zit verschil zijn. Zo zijn er afslankpillen waar je meer energie van krijgt zonder bijwerkingen en er zijn afslankpillen waar je een onrustig gevoel van krijgt.

Toch kan dit voor sommige gebruikers als prettig worden ervaren. Je voelt namelijk dat het werkt en dit zorgt voor motivatie, mist het niet schadelijk is voor je gezondheid!

Een betere stoelgang met afvalpillen

Afslankpillen stimuleren de spijsvertering. Ook hebben de pillen een reinigende functie voor je darmen. Hierdoor ontstaat een betere stoelgang. Doordat je spijsvertering versneld wordt, ontstaat er meer vetverbranding. Houd je wel altijd aan de voorgeschreven dagelijks dosis van de afvalpillen die je gebruikt. Het betekend namelijk niet dat een dubbele dosis ervoor zorgt dat je sneller afvalt!

Afvalpillen combineren met dieet

Afvalpillen zijn een toevoeging aan je dieet. Zoals eerder besproken zijn afvalpillen geen wondermiddel. Daarom kun je dit het beste combineren met een dieet dat je volgt. Hierdoor vertsterk je de werking en de voordelen van de afslankpillen.

Je stimuleert je lichaam tot meer vetverbranding dat sneller zal plaatsvinden door deze combinatie. Met name de eiwitrijke en koolhydraatarme diëten zijn waardevol voor het gebruik van afvalpillen. Mocht je nog geen gebruik maken van een dieet en hier meer over willen weten? Bekijk dan later in dit artikel welk dieet ik zelf gebruik en hoe jij hier ook gebruik van kunt maken!

Beste afslankpillen 2017

De beste afslankpillen van 2017 zijn 24HR van bodyenfitshop.nl. Ik gebruik deze afvalpillen regelmatig en ook dan is de werking aanwezig. Het komt namelijk voor dat wanneer je lichaam eraan is gewend, de werking minder kan worden op ten duur.

Mijn ervaring is dat het bij deze afslankpillen niet het geval is. Hieronder zie je een afbeelding van de verpakking en tabletten die ik gebruik.

afslankpillen

 

afslankpillen

Deze afslankpillen hebben een ideale vorm waardoor je ze makkelijk kunt doorslikken. Het gevoel dat ik ervaar is prettig en zorgt ervoor dat ik meer energie heb. Ook is mijn nachtrust beter aangezien je een afslankpil in de ochtend en één in de avond neemt. (De oranje kleurige pil neem je in de ochtend en de blauw kleurige pil neem je voordat je gaat slapen)

Als je meer informatie wilt hebben over deze afvalpillen, klik dan op de onderstaande afbeelding of op deze link: => Meer informatie over 24hr Fatburn. Ook lees je hier meer dan 400 ervaringen van andere 24HR gebruikers.

afvalpillen

Beste afslankshake 2017 (7 jaar op rij)

Naast afvalpillen zijn er ook afslankshakes. Deze shakes zorgen voor hetzelfde effect en het verschil is dat je dit moet opdrinken. Ideaal voor je als je geen fan bent van tabletten.

Ruim 7 jaar op rij is Smart Protein de beste afslankshake van Nederland. Deze shake neem je om je calorie en koolhydraat inname te beperken. Een smart protein shake bestaat met name uit eiwitten. Eiwitten zorgen voor het behoud en herstel van de spieren.

Als je namelijk aan het afvallen bent, wil je dat spiermassa behouden blijft. Als je hier geen rekening mee houd val je niet af in vetmassa maar in spiermassa en dat is niet verantwoord. Deze Smart Protein shake is ideaal voor een koolhydraat-arm dieet aangezien er 0 suikers inzitten. Wanneer je meer informatie wilt over deze Smart Protein shake, klik dan op de afbeelding hieronder. Ook lees je hier meer dan 3500 ervaringen van anderen.

Afvalpillen

Voordelen van afvalpillen

De voordelen van afslankpillen zijn met name de versterking tijdens een dieet. Je gaat makkelijker en sneller afvallen en ook blijft je motivatie aanwezig. Daarnaast speelt het placebo effect ook een rol. Doordat je afslankpillen neemt ontstaat er meer wilskracht en doorzettingsvermogen. Je hersenen geven namelijk een signaal af dat je aan het diëten bent en door afslankpillen te gebruiken versterk je dit gevoel.

Ook het placebo-effect is een groot voordeel! Want je behaalt er namelijk meer succes mee. Uiteindelijk draait het om de eindstreep. Werkt het voor jou en val jij er makkelijker en meer door af, dan heb je je doel bereikt. Of dit nu met of zonder placebo efffect is geweest, Wat Werkt Dat Werkt!

Nadelen van afvalpillen

Er kunnen eventuele nadelen ontstaan bij het gebruik van afvalpillen. Ook hier geldt weer dat iedereen het anders kan ervaren. Zo zijn er afslankpillen waar je enorm onrustig van wordt en er een tintelende huid van krijgt. Er zijn zelfs afvalpillen met een te hoog cafeïne gehalte waardoor je je moeilijk kunt concentreren en niet makkelijk in slaap komt. Let daarom altijd op de ingrediënten in een tablet. Bij twijfel is het zelfs verstandig om je arts te raadplegen.

Afvalpillen met cafeïne

Waar ik het graag ook over willen hebben zijn de afvalpillen met cafeïne. Nu kan er cafeïne voorkomen maar een hoop afslankpillen zijn te hoog gedoseerd. Hierdoor ontstaan nare bijwerkingen en daarom raad ik je aan om deze pillen niet te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen van hoog gedoseerde cafeïne afvalpillen zijn:

 • Slapeloosheid
 • Angstaanvallen
 • Misselijkheid
 • Hoofdpijn
 • Hogere bloeddruk

Daarnaast werken deze pillen op korte duur. Je lichaam went snel aan deze stoffen waardoor je er meer van nodig moet hebben. Dit is natuurlijk onverantwoord en versterkt de klachten van hierboven. Kies voor de veilige afslankpillen en bekijk het etiket voor de aanwezige ingrediënten.

Sporten met afvalpillen

afvalpillen

Afvalpillen combineren met sport is een goede keuze. Hierdoor kom je de energie kwijt die vrijkomt en versnel je het afslankproces. Daarnaast werk je aan een gezond lichaam en bouw je meer conditie op. Dit betekent dat de voedingstoffen beter worden opgenomen uit je lichaam. Dit zorgt voor meer resultaat, ook op het langere termijn.

Sporten met afvalpillen kan ook door te wandelen. Jezelf suf sporten is niet nodig om extra vetverbranding te creëren. Minimaal 30 minuten wandelen op een normaal tempo is voldoende om meer succes te boeken!

Ervaringen met afslankpillen

Er zijn verschillende ervaringen mogelijk over afvalpillen. De afvalpillen die ik hierboven benoemd hebt 24HR fatburn, hebben de meest positieve ervaringen van andere gebruikers. Ik kan natuurlijk een hele lijst afslankpillen benoemen maar uiteindelijk weet je nog steeds niet waar je moet beginnen.

Ga daarom voor zekerheid zodat je geen tijd en geld verspilt. De afslankpillen van 24HR kun je bekijken op de volgende pagina: => Meer informatie en ervaringen van 24HR Fatburn.

Afvallen met afslankpillen dankzij de Afslank Receptenbijbel

afvalpillen

Afvalpillen kun je het beste combineren met een eiwitrijk/koolhydraat-arm dieet. De Afslank Receptenbijbel is ontwikkeld door Dokter Oscar Helm.

De Afslank Receptenbijbel is op het moment een van de populairste online afslank programma’s van Nederland. En met online bedoel ik dat je wekelijks nieuwe tips en recepten ontvangt in jouw inbox. Daarnaast kun je Oscar vragen stellen per mail waar hij dezelfde dag op terug komt.

Wanneer je ook met een eiwitrijk/koolhydraatarm dieet wilt beginnen, raad ik je de Afslank Receptenbijbel aan. Je ontvangt meer dan 100 complete dagmenu’s met ontbijt, lunch, avondeten en 3 tussendoortjes.

Het klaarmaken van deze recepten doe je simpel en vooral snel. Daarom past dit koolhydraatarm dieet in een drukke agenda.  Een ander groot voordeel van de Afslank Receptenbijbel is dat je anders gaat eten en niet minder! Geen honger lijden dus.

Daarnaast kun je de Afslankbijbel met 100% afslank garantie gebruiken. Val je namelijk niet af, krijg je gewoon je aankoop bedrag terug. => Ga Naar De Afslank Receptenbijbel

Afvalpillen tot slot

Je hebt zojuist alle belangrijke informatie over afslankpillen gelezen. Je weet exact wat je wel en niet moet doen. Neem het gebruik van afvalpillen ten alle tijden serieus. Er zijn namelijk een hoop pillen die nauwelijks werken en ongezond zijn voor je lichaam.

Als je voor zekerheid wilt gaan betreft verantwoorde en werkende afvalpillen, neem dan de 24HR Fatburn pillen die ik in het artikel benoemd hebt. Dan weet je zeker dat je geen rotzooi inneemt en je goed op weg bent om ”makkelijker af te vallen.

Ik hoop dat dit artikel je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wat zijn goede afvalpillen?
 • Zijn afvalpillen veilig?
 • De voordelen van afvalpillen
 • Beste afslankpillen 2017
 • Ervaringen met afvalpillen

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Je leest hier ook vragen en ervaringen van anderen. Ik help je graag bij het maken van je keuze!

Lees ook:

Afslank receptenbijbel review – Mijn ervaring + EXTRA korting

Koolhydraatarm ontbijten – Tips + 3 Afslank ontbijt recepten

Gezonde snacks voor onderweg – 11 verantwoorde keuzes!

5 thoughts on “Afvalpillen – De Beste Afslankpillen Die WEL Werken!”

 1. Ik maak gebruik van de smart proteïne shakes die je ook aanraad. Werkt inderdaad erg goed en ik ben in 2 weken tijd 3 kilo afgevallen. Hoelang kan ik dit eigenlijk blijven gebruiken? Groeten Astrid

  1. Hoi Astrid,

   Goed om te lezen dat je in 2 weken tijd 3 kilo bent afgevallen.
   Dat zijn goede resultaten!

   Je kunt de shake altijd naast gevarieerde voeding blijven gebruiken.
   Een shake is een supplement wat past bij een goede leefstijl.

   Ik gebruik al jaren shake’s na mijn training aangezien eiwitten
   belangrijk zijn voor je spierbehoud en spierherstel.

   Ik wens je succes en vooral veel plezier met afvallen. Laat me over een aantal weken
   weten hoe het met je gaat 🙂

   Groeten Timo

  2. Hoi Astrid,

   Bedankt voor je bericht!
   Goed bezig zeg. In 2 weken tijd 3 kilo afgevallen is super goed!!

   Je kunt de shakes blijven gebruiken. Eiwitten heb je namelijk nodig. Wel kun
   je bijvoorbeeld nog een ander afslanksupplement gebruiken zodat je lichaam
   een nieuwe stof ervaart.

   Als je er meer over wilt weten, hoor ik het graag :).

   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *