Personal Body Plan – The Fat Burning Guide Review | SHOKKEND

personal body plan the fat burning guide

Personal Body Plan The Fat Burning Guide is ontworpen door Tom Barten. Tom is de bedenker van Personal Body Plan en heeft online meer dan 20.000 deelnemers succesvol geholpen. Is het boek dat Tom heeft uitgebracht net zo succesvol of kun je hier beter niet aan beginnen? Je ontdekt het allemaal in deze uitgebreide review!

Personal Body Plan The Fat Burning Guide

The Fat Burning Guide is volgens Tom een complete handleiding, voor het creëren van een gezond en strak lichaam. Tom is de eigenaar van Personal Body Plan. In de loop er jaren is zijn sport bedrijf uitgegroeid tot een fenomeen.

Met meer dan 75.000 Facebook likes en 90.000 volgers op Instagram kun je ervan uitgaan dat Tom, je daadwerkelijk verder kan helpen. Voordat ik je meer vertel over The Fat Burning Guide, lees je eerst wie Tom Barten nu eigenlijk is.

LET OP: Er is een kortingspagina actief. Je betaalt hier veel minder voor The Fat Burning Guide. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: The Fat Burning Guide Kortingspagina >>>

Wie is Tom Barten?

In 2006 is Tom begonnen aan en betere versie van zichzelf. Helaas is hij onderweg een hoop obstakels tegenkomen. Hij werd niet goed geholpen en besloot het op eigen houtje te doen.

Hij heeft verschillende methodes geprobeerd die uiteindelijk succesvol bleken te zijn. Dit fijne gevoel dat ontstond wilde hij graag delen met anderen.

Zo doende is Personal Body Plan ontstaan. Volgens Tom is hij vanaf zijn zolderkamer op dit idee gekomen. Op basis van een PDF maakte hij een persoonlijk plan voor mensen die bij hem op intake kwamen.

Door de mobiele technologie heeft hij Personal Body Plan laten uitgroeien, tot een van de bekendste afslank bedrijven die Nederland kent.

Wat is The Fat Burning Guide voor een soort boek?

personal body plan the fat burning guide

Personal Body Plan The Fat Burning Guide is een boek dat je stap voor stap uitlegt, hoe je jouw droomlichaam kunt bereiken.

Het boek is specicfiek gericht op afvallen en daar worden de volgende 4 pijlers voor gebruikt:

– Gedrag
– Voeding
– Sport
– Herstel

Het draait allemaal om het totale plaatje. Zodra dat klopt is het behalen van je droomlichaam wel degelijk mogelijk. Tom laat exact zien hoe je dit stap voor stap kunt aanpakken.

Vrouwen en mannen kunnen gebruik maken van het boek. Alle inhoud wordt op een simpele en nuchtere manier aan je vertelt.

De inhoud van het boek

Het boek telt maar liefst 192 pagina’s. Je ontvang waardevolle informatie over gezonde voeding, sport, het menselijke lichaam en hoe je jouw mindset positief kunt houden.

Hieronder lees je hoe de delen uit dit boek zijn samen gesteld.

Deel 1: Gedrag

In deel 1 wordt er goed naar jezelf gekeken en de beslissingen die je maakt. Dit kan confronterend zijn wat ervoor zorgt dat je jouw gedrag wilt veranderen. Bewustwording is belangrijk en Tom maakt hier goed gebruik van. Je zult zien er een omslag plaats vind en dat is nodig om ook onderstaande delen, goed te kunnen activeren.

Deel 2: Voeding

De juiste voeding is enorm van belang. Denk niet direct aan streng diëten want je zult verstelt staan van wat je allemaal kunt eten. Waar het met name om draait zijn de macro nutriënten. Klinkt ingewikkeld maar het komt neer op het afstemmen van je dagelijkse behoefte aan eiwitten, koolhydraten en vetten. Je krijgt exact uitgelegd hoe je dit kunt berekenen en het is super simpel.

Deel 3: Sport

Je krijgt informatie en uitleg over krachttraining. Wanneer je krachttraining op de juiste manier uitvoert, krijg je daar een hoop resultaat voor terug. Stap voor stap legt Tom uit, hoe je oefeningen het beste kunt uitvoeren. Op deze manier doe je het vanaf nu niet meer verkeerd en dat scheelt een hele hoop tijd!

Deel 4: Herstel

Herstel is net zo belangrijk als voeding en sport. Met de juiste herstel technieken kan je lichaam optimaal tot rust komen. Rust betekent voorruitgang! Je krijgt informatie hoe je een betere slaap kunt ervaren en hoe je stress bestendig door het leven kunt gaan.

Uiteraard ontvang je ook een hoop heerlijke maar verantwoorde recepten. Zoals je kunt zien heeft Tom aan alles gedacht om je succesvol te laten slagen.

The Fat Burning Guide Ervaringen

Ik ben opzoek gegaan naar ervaringen van andere deelnemers. De recensies die ik tegenkom zijn over het algemeen positief. Een enkeling had graag iets meer recepten gezien.

Lees hier meer dan 100 ervaringen van andere Fat Burning Guide deelnemers >>>

Ook op Facebook lees je een hoop Personal Body Plan The Fat Burning Guide recensies. Mensen zijn enthousiast en ervaren een positieve drive om aan de slag te gaan.

Is The Fat Burning Guide de moeite waard?

De informatie die je ontvangt is van zeer goede kwaliteit. Tevens is Personal Body Plan is al jaren een van de bekendste sport programma’s die Nederland kent.

Je kunt er vanuit gaan dat de informatie die je van Tom ontvangt, je wel degelijk verder helpt bij het behalen van je doelen.

Wil je graag een gezond en strak lichaam, dan raad ik je The Fat Burning Guide van harte aan!

Waar kun je dit boek het voordeligst kopen?

The Fat Burning Guide koop je het voordeligst op Bol.com. Tevens heb je 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je het aankoop bedrag terug.

Op deze manier loop je geen risico op een miskoop en heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen. Vergeet niet gebruik te maken van de korting!

LET OP: Er is een kortingspagina actief. Je betaalt hier veel minder voor The Fat Burning Guide. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: The Fat Burning Guide Kortingspagina >>>

Tot slot

Personal Body Plan The Fat Burning Guide is een overzichtelijk en waardevol boek. Het is een groot voordeel dat Tom het onderdeel ”gedrag” aanpakt.

Doordat je stap voor stap aan je gedrag werkt, ervaar je veel sneller resultaten. De andere onderdelen zoals voeding, sport en herstel komen veel meer tot hun recht.

Het boek houd je alert door de opdrachten en uitdagingen die je zowel thuis als in de sportschool kunt uitvoeren. The Fat Burning Guide bevat naar mijn mening alle elementen die je nodig hebt.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere lezers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met Personal Body Plan The Fat Burning Guide!

 

Lees ook:

De Beste Eiwitshakes Van 2018 >>>

Supplementen TEGEN Spierpijn – Voorkom Of Verhelp Spierpijn >>>

Beste Fitness Handschoenen Van 2018 >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *