Salespage: Droog Train Startgids ebook - bgreat.nl

SNEL, dit aanbod blijft niet lang online! KRIJG NU VERNIEUWDE “DROOG TRAIN & VETVERLIES GIDS” GRATIS!

Jij wilt als vrouw tot twee kilo per week verliezen? Dit zonder jezelf uit te hongeren of elke dag in de sportschool het zweet van je voorhoofd te vegen.  

Ja? Dan is onze Startgids Koolhydraatarm eten programma exact waar jij naar op zoek bent.  

Volg onze 11 simpele koolhydraatarme recepten en (her)activeer je vetverbranding.  

Afvallen op plekken waar je lichaam normaal zo makkelijk vet opslaat? Je kent het wel je buik, billen en benen.  

Beveiligd Bestellen

Privacy Beschermd

Koop deze vernieuwde "Startgids Koolydraatarm eten" e-Boek

En krijg Vetverlies 2.0 + DTS Gids 100% GRATIS! INTRODUCTIE VOOR HET KOOLYDRAATARM ETEN

Ontdek wat Koolydraatarm eten is, hoe een koolydraatarm gerecht eruit ziet, en hoe je jouw lichaam kunt activeren om vet te verbranden (inplaats van proteine, koolydraten) voor energie.  

GEWICHTSVERLIES: HOE ZIT HET NU ECHT?

Waarom je graag bijna alle koolhydraten zou willen laten staan (maak je geen zorgen, het klinkt moelijker dan dat het is)...handige lijst welke high-carbs je moet vermijden. 

WAAROM KRIJG JE CRAVINGS?

De wetenschap achter honger krijgen en hoe jij het direct kunt aanpakken met macronutriënten via keto-specifieke voedsel dat gezond is voor je lichaam.

NIET ALLEEN MAAR GEZOND ETEN

Je ontbijt hoeft niet oersaai te zijn met elke ochtend havermout...je leert een voedinschema maken met diverse gerechten. 

HOEVEEL GEWICHT GA IK HIERMEE VERLIEZEN?

Logischerwijs verschilt het aantal kilo’s per persoon sterk. Echter is het bereik van 1 tot 4 kilo een realistische indicatie van een gemiddelde deelnemer.  

HOE ZIT HET NU ECHT MET KOOLHYDRATEN? 

Veel mensen hebben een zeer negatief idee bij koolhydraten. Maar dit is uiteraard onterecht. 

DE #1 VIJAND VAN JOUW DIEET

De grootste vijand van dieëten zijn niet de "marcos" of koolhydraten en proteine...het is eigenlijk sociale druk om "eet niet te veel vet." Dit boek helpt met je commitment aan je doelen. 

IS VET WEL GEZOND?

We onderscheiden meerdere soorten vetten, waarbij ik natuurlijk de focus leg op de gezondste variant. Transvetten gaan we dus zoveel mogelijk vermijden. 
Het is een Volledige Nieuwe Koolydraatarm Eten Gids voor Iedereen

Wie Wil graag Vet Verbranden en Snel Gewicht Verliezen

Bijna elk dieet werkt omdat je jouw lichaam tijdelijk in een staat van ketose brengt (verhoogde metabolisme). In deze staat gaat je lichaam dus vet verbranden voor energie inplaats van het verbranden van koolhydraten en proteinen. Maar deze diëten falen uiteindelijk omdat ze uiteindelijk te veel carbs herintroduceren, hierdoor wisselt je lichaam de bron van energie van vet weer naar carbs. 

Als jij graag wilt dat jouw lichaam vetverbrand voor energie — dus je verliest het vet en houdt het eraf? Probeer eens te starten met koolhydraatarm eten en vraag onze gratis Startgids van Droog Trainen aan. Neem nu een gratis kopie mee voordat het aanbod vervalt en betaald wordt, laat vandaag de EERSTE DAG naar jouw toekomst zijn waar jij heerlijk eten eet, vol smaak en tergelijke tijd je koolhydraten-inname beperkt, vet verbrand, je gezondheid verbeterd en je energie niveau maximaal houdt. 

100% Gratis Vetverlies 2.0 + Droog Train Gids!

Maar waarom doen wij dit? Dit is onze manier om je te introduceren in gezond diëten & koolydraatarm eten community. Wij weten dat als jij positieve veranderingen ervaart en je beter begint te voelen, je herinnert zult worden tijdens je doelen behalen van afvallen en gezondheid dat je dan graag een vergelijkbare community van mensen zoekt die ook op weg zijn omzich elke dag geweldig te voelen. Dus daarom...


Een woord van de auteur

Vraag die ik regelmatig krijg is: Heiko, moet ik mij per se altijd suf trainen? Zegt mij altijd al wel veel over de mindset… van mij moet je helemaal niks. Behalve ademhalen en genieten van de tijd die je NU hebt. 

Al snel ontdekte ik dat in voeding het geheim zit naast je caloriebehoefte weten. Al moet ik toegeven dat ik zelf altijd al wel geluk heb gehad met mijn lichaam, dit wil niet zeggen dat ik alles cadeau krijg.  

Ik ben er zo van overtuigd dat ons programma ook jou gaat helpen, daarom geef ik je een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.  

Dus hier een volledig programma met een stok achter de deur, hierdoor zul je het blijven volhouden. We motiveren jou om nog sterker in het leven te staan met een slank en gezond lichaam.

SAMEN AAN DE SLAG?

Jezelf verbeteren? Je wilt ook een goed lijf? Het kan met het volledige programma van Droog Trainers & BGreat.

“Ze moesten Lachen Toen Ik begon met mijn “Calorieën tellen”, Nu Doen Ze Het Zelf ook…”

Wat ga jij ervaren met Droog Trainers? Je hebt ‘t erg druk maar wilt ook een lekker gezond leven leiden, zonder honger en stiekem snacken. Maar, je wilt ook een goed lijf, toch?  

Wij als vrouw willen allemaal wel altijd jong blijven en ons jong voelen. Met een lichaam dat in verhouding klopt en dan nog kunnen zeggen dat het allemaal natuurlijk is. Maar hoe? Dat behandel ik in deze training over Droog Trainen, mindset en de juiste voeding.  

Je leert alles binnen het programma over hoe je je voedingspatroon optimaliseert, hoe vaak je wat kunt eten én je krijgt een trainingsplan waarmee jij dagelijks en plezierig bezig bent om je doel te behalen.  

Jezelf verbeteren? Je wilt ook een goed lijf? Het kan!

Maar dit is zeker nog niet alles.

Nadat je de aanschaf hebt gemaakt en voor ons hebt gekozen, geef ik je toegang tot deze 3 bonussen 🤩

€16.95 GRATIS

100% digitaal en direct geleverd!

GRATIS BONUS #1: HOE WERKT VETVERLIES 

Je hebt ‘t erg druk daarom krijg je direct toegang tot deze Revolutie Vetverlies 2.0. 

  • Belangrijk voor elk dieet is om eerst goed te weten hoe vetverlies vooral NIET werkt.  
  • De 7 stappen voor echt buikvet te verliezen.  
  • Dit maakt buikvet verliezen eenvoudig.  

€14.95 GRATIS

100% digitaal en direct geleverd!

GRATIS BONUS #2: DROOG TRAIN STARTGIDS 

Je hebt vast vaak gehoord dat voeding een grote rol speelt als het om afvallen gaat. De basis blijft voedingschema's opstellen en jouw caloriebehoefte in kaart brengen.  

  • No-nonsense fitness informatie.
  •  Stap-voor-stap uitgelegd. 
  • Je leert de #1 vijand van jouw dieet.
  • De informatie die jij nodig hebt over voeding en training om jouw doelen te bereiken.€47.00 GRATIS

100% digitaal en direct geleverd!

GRATIS BONUS #3: MINDSET ONLINE VIDEO CURSUS

We weten dat niet de grootste uitdaging je lichaam of voeding is maar het aapje op jouw schouder, daarom deze 6-daagse video cursus Mindset.  

  •  Geen overbodige fitness onzin en informatie overkill.  
  • 6 dagen digitale challenge: 'Mindset en Goal setting'  
  • Zeer nuttige en juiste informatie samengevat in 1 digitale cursus 


Waarom wachten? Koop nu!

Waarom zou je nog langer wachten met je belangrijkste bezit 'je lichaam' te verbeteren? Je kunt nu de 3 bonussen krijgen en de eenvoudigste gids voor koolhydraatarm eten voor een zeer aantrekkelijke prijs van normaal €37 nu €14,95. Daarnaast geven wij jou een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

€37.00 €14.95

100% digitaal en direct geleverd!

* Betaal veilig via iDeal, Paypal of creditcard en ontvang direct de factuur + de inloggegevens.

0% Risico met 100% niet-goed-geld-terug garantie 

Ik geloof in jou en in de Droog Train Programma dat we je een 100% niet-goed-geld-teruggarantie geven. Dat betekent dat jij je geld terug krijgt als het programma niet aan je verwachtingen voldoet. Geef dat binnen 30 dagen na je betaling van het programma aan en wij storten het volledige aankoopbedrag zonder vragen weer terug. 

Je loopt dus geen enkel risico.

Jacqueline (43)

“Ik vind dat ook super lastig om goed te doen. Ik houd nu ook mijn calorieën bij en probeer de Marco’s van de app aan te houden maar dan vind ik het lastig om de juiste voeding te vinden. De cursus heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven!”

Lotte (27)

“jaa heel graag, Ja, actie Ik wil graag erg gespierd worden, maar heb nu momenteel nog iets teveel vet. Hierbij helpt het e-boek mij goed. Ik vind de video’s in de cursus ook fijn erbij.”  


ERVARINGEN

Vele enthousiaste vrouwen gingen je reeds voor in onze 6 daagse video fit en mindset challenge. Lees hieronder de ervaringen van enkele enthousiaste fans.

VEELGESTELDE VRAGEN

Een Zomerfit lijf is iets wat we allemaal wel willen. Wij denken dat het WEL kan. Niet voor mij natuurlijk, maar jij kunt wel die berg werk verzetten waar je normaal maanden aan het zwoegen voor bent. Hoe dan? Lees dan onze e-boeks en ervaar het in het programma. Deze hebben wij speciaal ontwikkeld om jou te laten ervaren hoe jij de fitste versie van jezelf wordt.  

+ Waar en Wanneer? Alle trainingen vinden plaats online en zijn direct beschikbaar, wanneer jij er zelf tijd voor hebt. 

+ Is dit programma voor mij geschikt? Dit programma is uitermate geschikt….voor jou! Want je heb al veel geprobeerd met voeding en diverse oefening? Ja, dat is vást herkenbaar, evenals de gedachte: ‘had ik maar een zomerfit lichaam’ en de frustratie die al die prikkels met zich meebrengt. Dus wil jij ook echt aan de slag? Laat ons je helpen en gun jezelf dit programma!  

+ Wat ga ik betalen? Je betaald eenmalig €14,95 inclusief btw voor het hele programma. Ik zie vele sportieve vrouwen in mijn omgeving waaronder mijn vriendin die vaak tegen dezelfde uitdaging aanlopen en daarop hebben wij besloten om dit programma gezamelijk op te stellen. Dit met haar ervaring en van ervaren fit & lifestyle coaches en een gediplomeerd personal trainer.  

Je hebt nog een andere vraag, wat nu? Heb jij nog vragen? Stuur gewoon even een bericht naar heiko@doogtrainers.nl of stel je vraag via Facebook.