Wat Is De Beste Creatine? TOP 5 Van 2017/2018

wat is de beste creatine

Laatste update: januari 2018 | 10 reacties
Wat is de beste creatine?
Een vraag die regelmatig voorbij komt. Hoog tijd om je hiermee verder te helpen. Er zijn namelijk een hoop creatine’s verkrijgbaar. Om ervoor te zorgen dat je beste creatine aanschaft, heb ik een TOP 5 voor je gemaakt. Ook leg ik je uit wat creatine is en kan betekenen voor je lichaam!

Wat is de beste creatine?

Waarschijnlijk valt het woord creatine, regelmatig bij jou in de sportschool. Daar is dan ook een goede reden voor! Creatine is namelijk een van de supplementen die daadwerkelijk kunnen helpen bij je sportprestaties.

Er zijn mega veel soorten op de markt en lang niet allemaal effectief genoeg. Ik heb ruim 10 jaar supplementen ervaring en weet inmiddels wat wel en niet werkt. De TOP 5 creatine die ik vandaag met je deel is gebaseerd op eigen ervaring en ervaringen van anderen.

Zo weet je exact welke creatine jou verder kan helpen, bij de doelen die je hebt. Laat ik je eerst uitleggen wat creatine nou eigenlijk is.

Wat is creatine?

Creatine is een organische stikstofverbinding. Klinkt misschien ingewikkeld maar de stof komt van nature voor in je lichaam. Creatine haal je met kleine percentages uit vlees en vis.

De lever activeert de productie wat ontstaat uit aminozuren. Een belangrijke functie van creatine is het ondersteunen van je energielevels betreft de spieren. Zodra je kracht moet uitzetten bijvoorbeeld tijdens fitness, maken je spieren gebruik van deze energielevels.

Wat doet creatine?

Wat is de beste creatine

Wanneer je aan het sporten bent, verbruik je creatine. Je lichaam heeft een eigen voorraad creatine ter beschikking. Wanneer je deze met een supplement aanvult, is je creatine niveau maximaal.

Hoe meer energie (creatine) er in je spieren zich bevind, hoe zwaarder je kunt trainen. Zwaarder trainen lijdt tot meer spiermassa. Creatine zorgt er dus voor dat je meer kracht ontwikkeld waardoor je sterker en gespierder wordt.

Natuurlijk gebeurd dit niet van de een op de andere dag. Creatine kom je een aantal weken aan het gebruiken. Met de juiste creatine ontstaat er wel degelijk meer spierkracht en spiermassa. Je kunt namelijk harder trainen, meer herhalingen uitvoeren en dat zorgt uiteindelijk voor resultaat!

Moet ik creatine gebruiken?

Je vraagt je waarschijnlijk af, is creatine ook iets voor mij? Laten we voorop stellen dat creatine een lichaamseigen stof is. Je kunt het uit voeding halen zoals vlees en vis. De hoeveelheid creatine in deze voedingsmiddelen zijn helaas niet voldoende om een ware boost te ervaren.

Ik raad je aan om creatine te gebruiken, wanneer je al enige tijd sport. Ik snap dat je als beginner graag snel resultaat wilt, maar dat gaat helaas niet werken.

Je spieren moeten namelijk een kracht ontwikkeling hebben doorgemaakt. Zodra je hier creatine aan toevoegt, til je jouw grenzen omhoog. Hierdoor ontstaat er meer resultaat of te wel spiergroei!

Onthoud dat er geen wonderen bestaan. Wat creatine producten ook beloven, er is maar een klein percentage dat verschil kan maken. het antwoord op de vraag wat is de beste creatine, lees je in de TOP 5 CREATINE hieronder.

Wat Is De Beste Creatine Van 2017/2018

1. EPIC V2 – DEDICATED NUTRITION

Creatine is het meeste gebruikte supplement dat wereldwijd genomen wordt. Epic V2 van Dedicated Nutrition is een van de beste creatine die je kunt gebruiken. Het is mijn persoonlijke favoriet omdat deze creatine een snelle werking heeft. Daarnaast ervaar je naar een paar dagen verschil en dat is uniek tegenover andere creatine soorten. Bekijk ook de 354 ervaringen van andere gebruikers >>

De voordelen van EPIC V2 zijn:

√ Ervaar meer explosiviteit tijdens krachttraining
√ Stimuleert spiergroei
√ Werkt binnen 30 minuten
√ Maandverpakking

Wat is de beste creatine

EPIC V2 Staat niet voor niets op nummer 1. Dit product doet wat het belooft en je merkt degelijk een verschil tijdens je trainingen. Daarnaast ben ik opzoek gegaan en heb ik verschillende supplementen-webshops vergeleken. Op het moment is EPIC V2 het goedkoopst via onderstaande link:

Bestel 550 gram voor 29,90 bij Body & Fitshop >>
 Bestel NU!


2. CREAPURE CREATINE – BODY & FIT

Creapure valt onder het eigen merk van Body & Fit. Deze webshop in supplementen heeft een eigen, zeer succesvolle creatine ontwikkeld. Het is de meest zuivere creatine ter wereld waar ze dan ook een keurmerk voor hebben. Het product wordt ontworpen in Alzchem Trostberg waar ook grote Amerikaanse bedrijven bij zijn aangesloten. Bekijk ook de 1271 ervaringen van andere gebruikers >>

De voordelen van Creapure Creatine zijn:

√ De meest zuivere creatine te wereld
√ Stimuleert spiergroei
√ Versnelt spierherstel
√ 6 Weken verpakking

wat is de beste creatine

Deze creatine behoort absoluut in het rijtje thuis betreft wat is de beste creatine?! Wanneer je graag de werking wilt ervaren van creatine voor een betaalbare prijs, is creapure een absolute aanrader. Je kunt Creapure aanschaffen via onderstaande link:

Bestel 500 gram voor €12,50 bij Body & Fit >>
Bestel Nu!


3. CREATINE MONOHYDRAAT – XXL NUTRITION

Creatine Monohydraat is zuivere creatine die het lichaam makkelijk en snel opneemt. Hierdoor ervaar je tijdens je training meer kracht en uithoudingsvermogen. De Creatine Monohydraat is in Nederland en België zeer populair. Bekijk ook de 233 ervaringen van andere gebruikers >>

De voordelen van Creatine Monohydraat zijn:

√ Geschikt voor kracht en duursporten
√ Stimuleert spiergroei
√ Geweldige prijs
√ Neutrale smaak

Wat is de beste creatine

De kwaliteit die je voor deze prijs ontvang is meer dan goed! Ook de ervaringen van anderen over dit product zijn zeer positief. Wil je een krachtige creatine ervaren en je sportprestaties verbeteren, dan is Creatine Monohydraat een aanrader. Je kunt Creatine Monohydraat aanschaffen via onderstaande link:

Bestel 500 gram voor 12,95 bij XXL Nutritions >>
Bestel Nu!


4. CREATINE MICRONIZED – OPTIMUM NUTRITION

Optimum Nutrition is al jaren een begrip als het gaat om supplementen. Vooral bij explosieve krachttrainingen ervaar je een toename aan kracht en uithoudingsvermogen. Jaarlijks gebruik ik deze creatine en ervaar iedere keer opnieuw de voordelen. Bekijk de 310 reviews van andere gebruikers >>

De voordelen van Creatine Micronized zijn:

√ 88 Servings per verpakking
√ Lost makkelijk op in water
√ Stimuleert spiergroei
√ Verhoogt spierkracht
√ Goede prijs kwaliteit verhouding

wat is de beste creatine

Met 1 dosering per dag, lever je zuivere creatine aan je spieren. De prijs van deze creatine is wat mij betreft goedkoop! Het merk Optmum Nutrition is enorm groot wereldwijd. Ook voor deze creatine ben ik opzoek gegaan naar de goedkoopste prijs. Op het moment is Creatine Micronized het goedkoopst via onderstaande link:

Bestel 317 gram (88 servings) voor €9,90 bij Body & Fit >>
Bestel Nu!


5. CREATINE MUSCLE PHARM

Het merk Muscle Pharm is onwijs populair in Amerika. Niet voor niets hebben ze dan ook een sterke creatine ontwikkeld. In Nederland maken we inmiddels ook al een aantal jaren gebruik van deze Super Creatine. Deze blend ontstaat uit 5 creatines en behoort absoluut tot wat is de beste creatine top 5 2017! Bekijk hier de 244 ervaringen van andere gebruikers >>

De voordelen van Creatine Muscle Pharm zijn:

√ Gepatenteerde en gegarandeerde kwaliteit
√ Voelbare werking
√ Goede smaak
√ 2 Maanden verpakking

Wat is de beste creatine

Dit supplement staat niet zomaar in het lijstje ”wat is de beste creatine”. Een groot voordeel is dat er geen vochtopslag plaats vindt. De extra spiergroei die je creëert bestaat uit 100% spiermassa! Op het moment is Creatine Muscle Pharm het goedkoopst via onderstaande link:

Bestel 300 gram voor €14,90 bij Body & Fit >>
Bestel Nu!


Heeft creatine bijwerkingen

In de loop der jaren zijn er honderden studies geweest naar de veiligheid van creatine. Deze studies hebben aangetoond dat Creatine geen bijwerkingen heeft. Je kunt een creatine supplement veilig gebruiken.

Mocht je toch gevoelig zijn voor een toename aan creatine, is er een kleine kans op een verstoorde mag of diarree. Deze symptomen komen nauwelijks voor blijkt uit het studierapport van Journal of the International Society of Sports Nutrition.

Ook heeft het nemen van creatine geen invloed op de hormoonhuishouding. Er ontstaan geen bijwerkingen als een slechte huid of stemmingswisselingen.

Houdt je wel ten alle tijden aan de dosering die de verpakking voorschrijft. Een dubbele dosis heeft weinig zin aangezien je lichaam hier vrij weinig mee kan. Overtollig creatine plas je uit. Daarnaast is het ook belangrijk om voldoende water te drinken. Hierdoor neemt je lichaam de creatine makkelijker op en hou je de lever schoon.

Wat is de beste creatine voor spiergroei?

Wanneer je de juiste creatine aanschaft (zie top 5) ontstaat er ”meer spiergroei”. Onthoud wel dat dit tijd nodig heeft. Je komt er tenslotte genoeg voor aan het doen.

Een supplement is een hulpmiddel, geen wondermiddel. Daarnaast moet het ”plaatje”’ kloppen. Zo is het eten van voldoende eiwitten belangrijk en ook rust.

Zorg er dus voor dat je voeding, sport en rust in balans hebt. Dan kan een supplement optimaal werken en is de kans groot dat je extra en sneller resultaten boekt!

Wat is de beste creatine op de markt?

Wat is de beste creatine

Ook hier wil ik graag nog even op ingaan. Niet voor niets heb ik namelijk een wat is de beste creatine top 5 gemaakt. Ieder lichaam is anders en reageert verschillen op supplementen.

Daarom is het verstandig om verschillende creatine soorten te proberen. De top 5 die ik hierboven benoem is waar de meeste sporters positief op reageren.

Grote kans dat er een creatine tussen zit waar ook jij, de voordelen van ervaart. Het is dus een kwestie van proberen om erachter te komen wat voor jou de beste creatine is.

Wat is de beste creatine tot slot

Je hebt nu waardevolle informatie over creatine kunnen lezen. Allereerst is het belangrijk om te weten wat creatine is zodat je de juiste beslissing kan maken.

De TOP 5 van hierboven helpt je daarbij. Het zijn de meest gebruikte creatine soorten omdat de werking positief is. Aangezien creatine het meest verkochte supplement is, doe je er goed aan om een creatine soort, uit dit artikel te kiezen.

Er zijn namelijk heel wat fabrikanten die beweren dat hun creatine goed is, maar helaas het tegendeel de uitkomst is. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je een minder goede creatine aanschaft.

Hieronder vind je nog één keer de TOP 5 Creatine Supplementen van 2017 / 2018

Wat Is De Beste Creatine Top 5

Op Plaats 1: Epic V2 – Dedicated Nutrition

      Plaats 2: Creatine Creapure – Body & Fit

Op Plaat 3: Creatine Monohydraat – XXL Nutrition

      Plaats 4: Creatine Micronized – Optimum Nutrition

Op Plaats 5: Creatine – Muscle Pharm

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van creatine. Mocht je nog vragen hebben stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen!

 

 

Lees ook:

Afvalpillen – De beste afvalpillen die WEL werken! >>

BESTE Eiwitrepen? TOP 5 VERANTWOORDE Eiwitrepen! (LET OP) >>

Beste Pre Workout 2018? Een TOP 5 Die Wel Werkt >>

10 thoughts on “Wat Is De Beste Creatine? TOP 5 Van 2017/2018”

 1. Bedankt voor de uitgebreide informatie over creatine. Ik heb zojuist creapure creatine van body en fit besteld. Gebruik je er zelf op het moment ook een?

  Groeten Tim

 2. Ik fitness 4 keer per week en wil graag creatine gaan nemen.
  Welke is dan het beste en hoe vaak moet je dit nemen per dag?
  Zijn het pillen of poeders die je neemt?

  1. Hoi Mirna,

   Alles creatines die ik deel in dit artikel zijn geschikt
   als je vaak aan sport doet.

   Waar ik heel veel baat bij heb is Epic V2! Het zijn allemaal poeders
   wat ik persoonlijk prettiger vindt dan pillen.

   Als je nog vragen hebt hoor ik het graag :).

   Groeten Timo

 3. Ik ben meer te weten gekomen over creatine en heb
  besloten om hier ook mee te beginnen. Ik heb die van XXL besteld
  en zodra ik er mee begin laat ik weten hoe het mij bevalt.

 4. He Timo, ik heb de epic v2 begin januari gekocht en ik merk wel degelijk verschil. Zo ervaar ik meer kracht tijdens het sporten en ook is mijn spiermassa toegenomen. Ik ben er heel erg blij mee en dat wil ik je graag laten weten. Thanks hiervoor.

  1. Hallo James,

   Wat tof om te lezen dat de Epic V2 je bevalt. Het is ook mijn
   favoriet!

   Je ervaart binnen een paar dagen al verschil en dat is best uniek voor een supplement.
   Ik wens je plezier en nog veel extra spiermassa toe :).

   Groeten Timo

 5. Ik zweer ook bij de Epic V2. Top spul en ik ga er hard op. Wat me opvalt is de pomp die je hiervan krijgt en best wel lang aanwezig is. Zou er ook al een V3 in de maak zijn? Weet je hier iets over? Gr Mike

  1. Ha Mike,

   Epic v2 is TOP! Ik ervaar ook een hevige pomp die gedurende dag aanhoud.
   Zo ver ik weet is er nog geen Epic V3. Mocht ik hier iets over opvangen
   laat ik het je wel even weten :-).

   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *